nieuws

Waarschuwing voor ontploffende flessen

Horeca

Glazen flessen van de frisdrank Royal Club Fruits de Pays kunnen ‘ontploffen’ als ze worden aangeraakt. Daarvoor waarschuwt frisdrankfabrikant Vrumona vrijdag in een advertentie in ochtendbladen. Het gaat om flessen jus d’orange.

Door een fout in de productie is in een aantal van deze flessen gistvorming opgetreden, waardoor de flessen bij de minste aanraking kapot kunnen barsten. Vrumona dringt erop aan de flessen niet aan te raken. Hoe de consument dan wel van de ‘explosieve’ jus d’orange moet afkomen, staat niet vermeld.

Voor instructies kan men contact opnemen (0800-09096696) met de fabrikant. Overigens gaat het uitsluitend om de glazen retourflessen van een liter inhoud. Alle andere verpakkingen van Royal Club Fruit de Pays zijn veilig, aldus de fabrikant.

Reageer op dit artikel