nieuws

Water

Horeca

Dankzij de toepassing van filters wordt het leidingwater in het apparaat van alle mogelijke verontreinigingen ontdaan. De horeca kan zo snel en gemakkelijk zuiver en gekoeld drinkwater aanbieden. Sjouwen met al dan niet zware watercontainers wordt hiermee overbodig.Volgens de Vlaardingse leverancier is de gebruiker – wat water betreft – niet meer kwijt dan de gewone […]

Dankzij de toepassing van filters wordt het leidingwater in het apparaat van alle mogelijke verontreinigingen ontdaan. De horeca kan zo snel en gemakkelijk zuiver en gekoeld drinkwater aanbieden. Sjouwen met al dan niet zware watercontainers wordt hiermee overbodig.
Volgens de Vlaardingse leverancier is de gebruiker – wat water betreft – niet meer kwijt dan de gewone drinkwaterprijs, die doorgaans nog geen cent per liter bedraagt. De prijs van de professionele units zelf begint bij ƒ1595,-.
Waterbron biedt drie uitvoeringen aan. Model WB-Blue Klassiek is geschikt voor levering van gekoeld én ongekoeld water. Type WB-Blue Top standaard levert daarnaast ook nog koolzuurhoudend water. Voor beide modellen is een bijpassende onderkast beschikbaar. De apparaten kunnen desgewenst worden uitgerust met een muntautomaat. Het derde type, zonder onderkast, is een iets grotere uitvoering die bedoeld is voor gebruik in sportcentra of grote kantines.
Voor informatie: Waterbron, Vlaardingen. Tel. (010) 445 00 90.

Reageer op dit artikel