nieuws

Website veilt hotelkamers per afslag

Horeca

Hoteliers zijn enthousiast over de nieuwe veilingsite voor hotelkamers. Op de site Denieuweconsument.nl kunnen consumenten tot wel 80 procent besparen op hun hotelbezoek door een online veiling per afslag.

Website veilt hotelkamers per afslag

Dat meldt Bart Cornelisse, de initiatiefnemer van de website. Denieuweconsument.nl beidt elke dag hotelkamers aan via de een online veiling. Elk uur loopt de kamerprijs terug naar een minimumprijs. De eerste bieder is daarmee altijd zeker van de kamer.

Inmiddels laten tien hotels hun kamer via de website veilen. Daaronder zitten enkele bekende namen zoals Landgoed Ezherwold in het Gelderse Almen, Golden Tulip Keyser Breda en Parkhotel Rooding in de Limburgse toeristenstad Valkenburg.

Exclusiviteit
Het aantal deelnemende hotels zal snel toenemen, zo voorspelt Cornelisse. ‘Omdat de formule ook aanslaat bij hoteleigenaren. De focus ligt hierbij op drie- en viersterrenhotels. Onze site streeft naar een zekere mate van exclusiviteit. Dit wil zeggen dat er in principe in elke plaats met maximaal één hotel wordt samengewerkt. Grote steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht vormen daarop een uitzondering.’

Oprichter Bart Cornelisse studeerde onlangs cum laude af in de Technische Bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na hotelkamers wil de 24-jarige Cornelisse het aanbod op zijn website uitbereiden met andere producten.

Reageer op dit artikel