nieuws

Weer nieuw hotel Golden Tulip in Boekarest

Horeca

Golden Tulip vergroot het aantal hotelkamers in de Roemeense hoofdstad Boekarest flink met de opening van een Tulip Inn-vestiging met 88 kamers. In september maakte het bedrijf al de bouw van het 83 kamers tellende viersterrenhotel Golden Tulip Bucharest bekend.

Het hotel wordt gebouwd in het centrum van de stad in de buurt van het zakelijk middelpunt. Daarnaast krijgt het hotel twee vergaderzalen en een restaurant op de negende verdieping van het gebouw. In september 2005 moet de bouw van het hotel klaar zijn. Het Golden Tulip Bucharest gaat in januari 2005 open.

Directeur Hans Kennedie van Golden Tulip Hotels Inns & Resorts dankt de snelle expansie in Roemenië aan een goed ontwikkeld netwerk. ‘Wij zijn zeer verheugd over ons netwerk in Roemenië, wat zich zo snel ontwikkelt. We denken dat er een groot potentieel is voor ons bedrijf om verder te groeien in deze groeimarkt. De centraal gelegen Tulip Inn in Boekarest geeft in combinatie met het Golden Tulip Bucharest hotel ons een goede start in deze veelbelovende markt.’

Eigenaar Raafat Sarieddine van de Tulip Inn Bucharest voegt toe: ‘We zijn gelukkig met de nieuwe franshise overeenkomst met Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts. Wij hebben een sterk geloof dat het aansluiten van ons hotel bij een internationaal erkend merk ons de middelen en de nodige ondersteuning zal geven om ons hotel zo winstgevend mogelijk in de markt te zetten.’

Reageer op dit artikel