nieuws

Weer voetbalpremium voor Bavaria

Horeca

Na de spraakmakende Leeuwenhose heeft Bavaria nog een ijzer in het vuur rond het WK-voetbal komende zomer in Duitsland. De bierbrouwer zet deze keer de dopjes van haar eigen flessen in.

Weer voetbalpremium voor Bavaria

De DopScorer, zo heet het nieuwe voetbalitem van Bavaria. Voor en tijdens het voetbalkampioenschap komt de brouwer met 50 miljoen flessen met DopScorer kroonkurken. Deelnemers aan de actie maken kans op 25.000 euro.

De DopScorer-doppen bevatten een voetbaluitslag met een unieke code. Daarmee kan worden gespeeld in een voetbalpoule op het net. Het meespelen begint met het aanmaken van een persoonlijk profiel.

Bavaria kwam enkele weken ook al in het nieuws me een item rond het WK-voetbal. Het ging hierbij om de Leeuwenhose, een Duitse ledenhosen in oranje met een leeuwenstaart. Tijdens een oefenduel van het Nederlands Elftal verspreidde Bavaria 20.000 van deze spraakmakende broekpakken aan stadionbezoekers.

Reageer op dit artikel