nieuws

Weg horecajetlag

Horeca

Een fris en vooral ludiek concept. Dat is wat Café Vaaghuyzen in de Amsterdamse Nieuwe Nieuwstraat elke maandagavond gaat aanbieden onder de naam Jetlag.

Er is niet voor niets voor die titel gekozen, zeker niet als de subtitel ‘The afterweekend healing sessions’ in ogenschouw wordt genomen. De gasten kunnen zichzelf in Vaaghuyzen onder meer trakteren op exotische fruithapjes, bruisende cocktails vol vitaminen, krachtige soepen en rustgevende massages.

De avonden worden opgeluisterd door relaxte dansmuziek van dj’s als Hepcat en Lady Ace. Alles is bedoeld om aan te sterken en de week goed door te komen. Lijkt niet alleen geschikt voor notoire weekendstappers zonder nachtrust, maar ook voor de noeste arbeid verrichtende horecaman (-vrouw) die ook vaak over weinig slaapuren beschikt.

Reageer op dit artikel