nieuws

Whisky uit de kraan

Horeca

Delimas komt met de nieuwste geschenkflessen whisky. Een daarvan is een cylindervormige literfles. Deze is onder en boven geklemd in edelhout en heeft een koperen kraantje aan de voorkant. Met deze (navulbare) fles kan iedereen zelf Schotse whisky tappen. De adviesverkoopprijs ervan is ƒ169,95. Ook is er een fles whisky die uit drie gestapelde delen […]

Delimas komt met de nieuwste geschenkflessen whisky. Een daarvan is een cylindervormige literfles. Deze is onder en boven geklemd in edelhout en heeft een koperen kraantje aan de voorkant. Met deze (navulbare) fles kan iedereen zelf Schotse whisky tappen. De adviesverkoopprijs ervan is ƒ169,95. Ook is er een fles whisky die uit drie gestapelde delen bestaat. Elk deel bevat een andere Ierse whisky: single malt, reserve en blended. De fles heet Trinity en kost in de winkel ongeveer ƒ59,95. Aardige producten voor bijvoorbeeld hotelshops.

Voor informatie: Delimas, Rotterdam. Tel. (010) 262 43 75.

Reageer op dit artikel