nieuws

Wientjes beste Bilderberg-hotel

Horeca

Grand Hotel Wientjes in Zwolle is uitgeroepen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2005. Het is de derde keer dat Wientjes zich het beste Bilderberg-hotel mag noemen. Eerder won het bedrijf de titel in 2002 en 1996.

Wientjes beste Bilderberg-hotel

De titel werd toegekend vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van kwaliteit, personeelsbeleid en resultaat. Naast de wisselbokaal ontvangt Wientjes een geldbedrag voor een groot personeelsfeest.

‘Het is geweldig om in een hotel te komen met een team dat het heeft gepresteerd om deze titel voor de derde maal te winnen’, aldus de nieuwe general manager Jan Thies die de functie enkele weken geleden overnam van Joan Boersma.

Thies vervolgt: ‘De medewerkers waarderen het ook zeer dat besloten is om Grand Hotel Wientjes in 2006 te renoveren. Dit is voor iedereen een stimulans om vol enthousiasme verder te gaan en te realiseren wat we met elkaar hebben afgesproken’.

Eerdere winnaars

2005 Chateau Holtmuehle/Hotel De Bovenste Molen

2004 Kasteel ’t Kerckebosch

2003 Europa Hotel

2002 Grand Hotel Wientjes

2001 Graden Hotel

2000 Hotel De Keizerskroon

1999 —

1998 Garden Hotel

1997 Parkhotel

1996 Grand Hotel Wientjes

Reageer op dit artikel