nieuws

Wijn bestellen via internet

Horeca

UitbreidingVinoVia.com is een nieuwe interactieve wijngroothandel voor de horeca (www.vinovia.com). Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 1000 wijnen. Er wordt gewerkt aan uitbreiding tot 5000 wijnen. Een deel hiervan is exclusief voor de horeca. Het aanbod betreft wijnen uit vele landen, van jong tot oud, van huiswijn tot zeldzaam. Bestellingen kunnen dagelijks en binnen […]

Uitbreiding
VinoVia.com is een nieuwe interactieve wijngroothandel voor de horeca (www.vinovia.com). Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 1000 wijnen. Er wordt gewerkt aan uitbreiding tot 5000 wijnen. Een deel hiervan is exclusief voor de horeca. Het aanbod betreft wijnen uit vele landen, van jong tot oud, van huiswijn tot zeldzaam. Bestellingen kunnen dagelijks en binnen 24 uur worden bezorgd.
Ondernemers krijgen een persoonlijke pagina, waar zij 24 uur per dag wijnen kunnen verkennen, selecteren en bestellen. Ook kunnen zij communiceren met de vinologen die in dienst zijn bij de interactieve wijngroothandel.

Zoekmogelijkheden
VinoVia biedt een scala aan zoekmogelijkheden. Iedere wijn kan worden voorzien van 40 kenmerken. Zo kan de klant zoeken op herkomst, druivensoort, prijs, et cetera. Daarnaast biedt de site zoekmogelijkheden als smaakdefinitie of wijnbeoordeling van experts.
Opvallend noemt initiatiefnemer Gerard Essing de mogelijkheid om met één muisklik wijnen te zoeken die een vergelijkbare smaak hebben. ‘Daarmee is het vinden van alternatieven voor een bepaalde goedlopende wijn, eenvoudig. Door onze manier van werken bieden we afnemers flexibiliteit, kostenbesparing en gemak’, aldus Essing.

Voor informatie: VinoVia, Alkmaar. Tel. (072) 506 40 76.

Reageer op dit artikel