nieuws

Wilco de Jong naar SchatEiland Zeumeren

Horeca

De voormalig directeur van het Veluws Bureau voor Toerisme, Wilco de Jong, gaat per 1 februari aan de slag bij Zeumeren, dochtermaatschappij van RGV Holding waar SchatEiland Zeumeren en Shortgolf Zeumeren onder vallen.

Wilco de Jong naar SchatEiland Zeumeren

Wilco de Jong gaat de recreatiebedrijven ondersteunen en adviseren op het gebied van marketing. De Jong werkte enkele jaren voor het Veluws Bureau voor Toerisme en maakte naam en faam als citymarketeer van Maastricht.

Bij RGV is De Jong aangenomen voor de rol van marketingmanager. Hierbij ligt de nadruk op het bewerken van de zakelijke markt op het gebied van marketing en sales en het versterken van de markpositie van SchatEiland Zeumeren en Shortgolf Zeumeren.

RGV beheert en exploiteert veertien dagrecreatieterreinen op de Veluwe en in het Rijk van Nijmegen.

Reageer op dit artikel