nieuws

Winnaars beursactie Horecavakbeurs Brabant bekend

Horeca

Van 25 tot en met 28 oktober stond www.zibb.nl/horeca, Misset Horeca, Snackkoerier, Horeca Journal en Catering Magazine op de Horeca Vakbeurs Brabant. Elke abonnee van Misset Horeca, Snackkoerier of Catering Magazine ontving een actiekaart ontvangen. Op deze speciale kaart stond een persoonlijke code. Abonnees konden hun code activeren via www.beursactie.com of langskomen op de stand […]

Winnaars beursactie Horecavakbeurs Brabant bekend

Van 25 tot en met 28 oktober stond www.zibb.nl/horeca, Misset Horeca, Snackkoerier, Horeca Journal en Catering Magazine op de Horeca Vakbeurs Brabant. Elke abonnee van Misset Horeca, Snackkoerier of Catering Magazine ontving een actiekaart ontvangen. Op deze speciale kaart stond een persoonlijke code. Abonnees konden hun code activeren via www.beursactie.com of langskomen op de stand tijdens de Horeca Vakbeurs in Brabant. De winnaars van deze actie zijn inmiddels bekend.

De winnaars zijn:
1. Braun ‘krachtige powerblender met krasbestendige schenkbeker’
De Spinne/Goes
mevr. M.J. Nelisse

2. High performance digitale camera (incl. software en accessoires)
Raterink/De Krim
mevr. H.M. Van der Most- Raterink

3. Een avondje uit naar Boom Chicago in Amsterdam voor 2 pers.: (aangeboden door Boom Chicago)
John van der Feesten Dranken Party – Rent / Weert
Dhr. F.J.G. van Nieuwenhoven

Reageer op dit artikel