nieuws

Wiz kapstok voor teambuilding

Horeca

Joop van den Ende Theaterarrangementen grijpt musical The Wiz aan om nieuwe zakelijke arrangementen aan te bieden. Aan de hand van de karakters en liedjes uit de musical zijn training- en teambuildingprogramma’s in elkaar gezet. “Een lied als ‘A brand new day’ is de perfecte kapstok voor een bedrijf dat net gefuseerd is of bijvoorbeeld de targets heeft gehaald”, geeft Claire Groeneveld van Joop van den Ende Theaterarrangementen als voorbeeld. Zaterdag 9 september gaat The Wiz in het Beatrix Theater in Utrecht in première.

Wiz kapstok voor teambuilding

Bij The Lion King werd ook al een dagprogramma aangeboden. Tijdens dit arrangement werden op het strand van Scheveningen in teamverband zandsculpturen van de musicalfiguren gemaakt. Daarna was er een diner, de musical en een afsluitend feest. Rond The Wiz worden meerdere arrangementen aangeboden. Gezien de positieve reacties uit de markt zullen ook rondom toekomstige muscials dagprogramma’s worden aangeboden. In de komende FZ vertelt Claire Groeneveld over het idee achter de arrangementen.

Reageer op dit artikel