Woonforum wil landelijke uitstraling

Woonforum wil landelijke uitstraling

GRONINGEN - Woonforum Groningen zoekt landelijke bekendheid. Daartoe begint de 'nieuwe generatie woonboulevards' een advertentiecampagne in consumentenbladen.

Dat zegt directeur-eigenaar Dolf Vogd in het vakblad Meubel. Deze begon vorig jaar met Woonforum uit onvrede over de manier waarop meubelboulevards in Nederland zijn ingericht. Volgens Vogd wordt daarbij louter gekeken naar het zo lucratief mogelijk vullen van de vierkante meters in plaats van het winkelgenot voor de klant.

Woonforum is niet in handen van investeerders, maar telt twintig aanbieders die zich ieder op één aspect van de inrichting van de woning richten. Daardoor wordt er niet onderling geconcurreerd, maar wordt wel een compleet aanbod voor de klant geschapen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.