nieuws

workshop ‘speel je rol als adviseur met verve en overtuiging

Horeca

The Live House strategie, communicatie & events organiseert op donderdag 7 april de workshop ‘Speel je rol als adviseur met verve en overtuiging’.

De workshop is een eye-opener voor iedereen die professioneel met evenementen omgaat, hetzij in het bedrijfsleven, bij de overheid of voor non-profit instellingen, of werkzaam is aan bureau- of leverancierszijde. De workshop is geschikt voor enigszins tot uiterst ervaren organisatoren, die op zoek zijn naar verdieping in hun vak. Tijdens de workshop kan men kennismaken en ervaringen delen met collega-evenementenorganisatoren. De dag wordt begeleid door 3 professionals.

Nicoline van Straten, strateeg en senior adviseur bij vele evenementen, gaat in op de inhoud van een advies. Want wat schrijf je nu wel en wat nou juist niet, hoe stel je je financiën op en hoe breng je de juiste sfeer en beleving die je voor ogen hebt, over?

Ellen Tacoma, freelance communicatiestrateeg voor grote ondernemingen, leert je hoe je je adviesvaardigheden kunt verbeteren en je adviezen beter overgenomen worden. Want hoe mooi de door jou ontwikkelde plannen ook zijn, je zult ze ook intern moeten ‘verkopen’. En dat blijkt niet altijd even makkelijk te zijn. Ellen geeft je structurele handvaten en persoonlijke tips om je visie om te zetten in goede plannen die sneller geaccepteerd worden.

Amber Schoop, rasactrice en dagvoorzitter bij vele evenementen én enthousiast trainer, helpt je bij de presentatie van je plannen. Ze vertelt kort de geheimen van een goede presentator en dan ga je zelf aan de slag. Je bereidt een korte presentatie voor die je met Amber doorneemt. Daarbij let ze op dictie, lichaamshouding, verbale en non-verbale signalen, overtuigingskracht en tekst.

De kosten van deze training bedragen per persoon € 295,00 ex BTW. Dit bedrag is inclusief lunch, high tea en borrel.
Opening van Zaken wordt gehouden in de historische Tuinzaal van The Live House in Leiden.

Reageer op dit artikel