nieuws

Youpsa: voor halverwege afspreken in horeca

Horeca

Youpsa is een nieuwe internettool voor potentiële gasten van horecabedrijven om ‘halverwege’ af te spreken. De gebruiker vult vertrekpunten in waarna de tool snel een aantal horecalocaties oplepelt die ongeveer halverwege de route liggen.

Youpsa: voor halverwege afspreken in horeca

‘Er zijn nu 2.000 horecalocaties opgenomen in de database van Youpsa,’ zegt mede-oprichter Chris Scholten. Er is ruimte voor 8.000 bedrijven.’ Youpsa is eind vorig jaar van start gegaan.

Volgens Scholten is Youpsa een handige internettool om snel halverwege af te spreken. ‘Met Youpsa kun je tijd en kilometers delen. Niet alleen slim en snel, maar ook sociaal. Daarnaast ontstaan er minder files.’

Scholten is van mening dat de horecabedrijven die zich aanmelden met Youpsa nieuwe gasten kunnen aantrekken. ‘En dus meer omzet.’ Opgenomen worden in de database van Youpsa kost 350 euro per jaar.

Hoe werkt Youpsa

De gast die de afspraak regelt, voert de vertrekpunten van de verschillende deelnemers in (maximaal 6). In een paar seconden geeft Youpsa vijf horecabedrijven om uit te kiezen. Je klikt de leukste of beste locatie aan, je voert de mailadressen in en het systeem stuurt alle betrokkenen een mail met daarin opgenomen: datum, tijd, naam locatie, routebeschrijving en een attatchment om de afspraak meteen in een elektronische agenda te plaatsen.

Naast de internetsite is er ook een mobiele site. Een Youpsa app is in de maak.

Reageer op dit artikel