nieuws

zakelijke arrangementen voor musical annie

Horeca

De succesvolle musicalklassieker Annie komt terug in de Nederlandse theaters. V&V Entertainment, het bureau van Albert Verlinde en Roel Vente, presenteert in samenwerking met Princess Entertainment Group de Nederlandse versie van de familiemusical. De hoofdrollen worden vertolkt door Edwin Rutten als Oliver “Daddy” Warbucks en Loeki Knol als Miss Hannigan. De regie is in handen van John Yost.

De musical gaat over het weesmeisje Annie, dat haar dagen doorbrengt in een weeshuis onder het zware regime van directrice Miss Hannigan. Annie hoopt ooit weer haar ouders terug te zien. Bij toeval wordt Annie uitgenodigd een paar dagen door te brengen bij miljonair “Daddy” Warbucks. Het wordt een bezoek dat haar leven voorgoed zal veranderen….

De musical gaat op 23 oktober in première in de Schouwburg in Tilburg. Vanaf 4 oktober trekt de musical langs de Nederlandse schouwburgen en theaters, startend in IJmuiden. De laatste voorstelling is op 17 april 2006 in RAI Amsterdam. Voor de actuele speellijst kijk opmusicalannie.nl

Speciaal voor de zakelijke markt zijn er de volgende arrangementen voor groepen vanaf 50 personen: het Big Apple arrangement (vanaf 55,- euro ex btw) en het Manhatten arrangement (vanaf 95 euro ex btw). Het laatste arrangement is inclusief diner. Verder geldt voor beide arrangementen, eersterangs toegangsbewijs, hostessbegeleiding, gratis garderobe, naamsvermelding in het theater, welkomstdrankje, programmaboek en pauzeverzorging in een speciaal gereserveerde ruimte.De arrangementen kunnen nog verder worden uitgebreid met bijvoorbeeld een drankje na afloop of een exclusieve Meet & Greet met de hoofdrolspelers, een backstage rondleiding of een ‘Annie Sing Along’. Voor informatie over de mogelijkheden: a.rebisz@vventertainment.nl

Reageer op dit artikel