nieuws

Zelfbedieningscounter te huur

Horeca

Naast keukeninrichting, restaurantmeubilair en andere restaurantmaterialen verhuurt Van der Kroft ook zelfbedieningscounters. Deze counters zijn makkelijk inzetbaar bij verbouwingen of evenementen. De losse counteronderdelen zijn eenvoudig te koppelen tot een voor u meest ideale routing. De onderdelen zijn onder meer voorzien van koelvitrines, warmtebruggen, au-bain maries, frisdrankkoelingen, koelbakken en kassa-units. De counters zijn uitgevoerd in […]

Naast keukeninrichting, restaurantmeubilair en andere restaurantmaterialen verhuurt Van der Kroft ook zelfbedieningscounters. Deze counters zijn makkelijk inzetbaar bij verbouwingen of evenementen. De losse counteronderdelen zijn eenvoudig te koppelen tot een voor u meest ideale routing. De onderdelen zijn onder meer voorzien van koelvitrines, warmtebruggen, au-bain maries, frisdrankkoelingen, koelbakken en kassa-units. De counters zijn uitgevoerd in roestvrij staal en hebben allen een dienbladgeleider.

Informatie: Van der Kroft Verhuur, Wassenaar, tel. (070) 511 24 26.

Reageer op dit artikel