nieuws

Zelfservice espressocorner

Horeca

Met de espressocorner van Laurentis is eenvoudig een sfeervolle ruimte te creëren in het bedrijfsrestaurant waar bezoekers in een handomdraai zelf een kopje espressokoffie, cappuccino, thee of cacao kunnen bereiden. De selfservice ruimte heeft een eigentijdse vormgeving en de typische Laurentis uitstraling. De espressocorner beschikt over ruime productopbergvakjes en een handige theelade voorzien van zeven […]

Met de espressocorner van Laurentis is eenvoudig een sfeervolle ruimte te creëren in het bedrijfsrestaurant waar bezoekers in een handomdraai zelf een kopje espressokoffie, cappuccino, thee of cacao kunnen bereiden. De selfservice ruimte heeft een eigentijdse vormgeving en de typische Laurentis uitstraling. De espressocorner beschikt over ruime productopbergvakjes en een handige theelade voorzien van zeven theevakjes.

Bovendien is de espressocorner geschikt voor alle volautomatische espressomachines van Laurentis. Andere voordelen zijn volgens de leverancier; goed bereikbare bekerhouders, de ruime en afsluitbare voorraadkast en de standaard integratie van een koffieresidu-opvangsysteem.

Informatie: Laurentis, Schipluiden, tel. (015) 251 28 28 of www.laurentis.nl.

Reageer op dit artikel