nieuws

Zes kandidaten voor Columbus Trofee 2006

Horeca

MAASTRICHT – Zes bedrijven dingen mee naar de Columbus Trofee 2006, de prijs voor opmerkelijke nieuwe initiatieven van horecaleveranciers. De prijs wordt op maandag 23 januari 2006 uitgereikt tijdens de Hoercavakbeurs BBB in Maastricht.

De genomineerden zijn salescoach Letsgoactie, The Dutch Wine Company, de dronkenmansdienst Scooter Bob, payroller Staffable, waterleverancier Original Water en adviesbureau UTC. Het is voor de derde keer dat de prijs wordt uitgereikt.

Aan de Columbus Trofee mogen bedrijven meedoen die niet langer dan vijf jaar bestaan en maximaal tien werknemers in dienst hebben. Ondernemingen kunnen zichzelf nomineren. De eerste winnaar van de prijs in 2004 was sms-dienstverlener ClubMessage.

Reageer op dit artikel