nieuws

Zibb.nl/horeca: ‘Veel vakinformatie op Horecava

Horeca

Een beurs met veel vakinformatie. Dat vonden bezoekers van Zibb.nl/horeca over de Horecava 2004, begin deze maand gehouden in Amsterdam. Voor gericht aankopen was niet veel animo.

Op de stelling ‘De Horecava 2004 was voor mij’ antwoorden 36 procent ‘een beurs met veel vakinformatie. 27 Procent van de stemmen ging naar ‘gewoon gezellig een dagje uit’ en ‘een verloren dag’ scoorde 23 procent. De resterende veertien procent van de stemmen gingen naar ‘een plaats voor gerichte aankopen’.

Bijna honderd bezoekers van Zibb.nl/horeca brachten hun stem uit op de stelling.

Op de stelling ‘De Horecava 2004 was voor mij’ antwoorden 36 procent ‘een beurs met veel vakinformatie. 27 Procent van de stemmen ging naar ‘gewoon gezellig een dagje uit’ en ‘een verloren dag’ scoorde 23 procent. De resterende veertien procent van de stemmen gingen naar ‘een plaats voor gerichte aankopen’.

Bijna honderd bezoekers van Zibb.nl/horeca brachten hun stem uit op de stelling.

Reageer op dit artikel