nieuws

Zoektocht Grolsch-topman gestaakt

Horeca

De Nieuw-Zeelandse autoriteiten staken voorlopig de zoektocht naar de vermiste exportmanager van Grolsch, Guus Klatte. Dat maakte een woordvoerder van Grolsch donderdagmorgen bekend. Klatte maakte met een zakenrelatie een helikoptervlucht en wordt sinds 4 november vermist.

Zoektocht Grolsch-topman gestaakt

Volgens Grolsch zijn alle opsporingsmiddelen benut, maar is er tot dusver geen spoor van een mogelijk neergestorte helikopter en de twee passagiers. Mocht er nieuwe bruikbare informatie komen, dan wordt de zoektocht voortgezet. Familie van de zakenrelatie van Klatte, die tevens de helikopter bestuurde, zet wel haar eigen speurtocht voort.

Bij de speurtocht hebben de autoriteiten de afgelopen dagen ruim twintig helikopters ingezet. De helikopter waar Klatte in vloog, verdween vrijdag bij slecht weer van de radar. De politie vreesde vanaf het eerste moment al dat het om een crash ging, al is daar nog steeds geen duidelijkheid over.

Reageer op dit artikel