nieuws

Zonnige kruidenmixen

Horeca

De mixen zijn gebaseerd op streekkeukens uit Afrika en het mediterrane gebied. Zo kunnen originele streekgerechten worden bereid of nieuwe gecreëerd. De nieuwe mixen zijn Kaapse Kruiden en Kruidenmix Medina (beide Zuid-Afrika), La Spezia (Italië), Méditerrané (Frankrijk), Flamenco ( Spanje) en Sirtaki (Griekenland). De kruidenmixen zijn verkijgbaar in handige transparante strooibus. Informatie: Verstegen Specerijen bv, […]

Zonnige kruidenmixen

De mixen zijn gebaseerd op streekkeukens uit Afrika en het mediterrane gebied. Zo kunnen originele streekgerechten worden bereid of nieuwe gecreëerd. De nieuwe mixen zijn Kaapse Kruiden en Kruidenmix Medina (beide Zuid-Afrika), La Spezia (Italië), Méditerrané (Frankrijk), Flamenco ( Spanje) en Sirtaki (Griekenland). De kruidenmixen zijn verkijgbaar in handige transparante strooibus.

Informatie: Verstegen Specerijen bv, Rotterdam, tel. (010) 245 51 00 of www.verstegen.nl

Reageer op dit artikel