nieuws

Zoomvliet pakt Zilveren Mossel Trofee

Horeca

De Zilveren Mossel Trofee 2007 is gewonnen door Zoomvliet Hotelschool uit Bergen op Zoom. Zowel de juryprijs als de persprijs ging naar de ROC-school Zoomvliet. De wedstrijd werd gehouden op de Horecabeurs Goes.

Zoomvliet pakt Zilveren Mossel Trofee

Het winnende team bestond uit de koks Nathan Pouwelse en Thijs Meliefste, en de gastpersonen Sergé Portier en Kimberley Goudt. De wedstrijd bestond uit het volledig verzorgen van een diner. Zoomvliet rekende af met Zadkine in Rotterdam, De leygraaf in Cuyck, Westerschelde in Terneuzen, Spermalie in Brugge, De Rooi Pannen in Tilburg, Baronie College in Breda en ROC Eindhoven.

De vakjury bestond uit onder andere Jannis Brevet van tweesterrenrestaurant InterScaldes in Kruiningen, Meesterkok Sydney Schutte van De Librije in Zwolle, gastheer Geoffrey Hendrikse van Oud Sluis in Sluis en Geralda Joziasse, werkzaam in de bediening van De Librije.

Reageer op dit artikel