nieuws

Zuivel drank met gepureerd fruit

Horeca

Campina Foodservice brengt twee zuivelvarianten smoothies op de horecamarkt. Smoothies is een milde zuiveldrank, gemaakt van gepureerd fruit en met verse milde yoghurt. De variant smoothies geel is met sinaasappel, mango en banaan en smoothies rood is met aardbei, kers en banaan. Beide dranken zijn verkrijgbaar in PET-flesjes met hersluitbare dop. Campina Foodservice brengt twee […]

Campina Foodservice brengt twee zuivelvarianten smoothies op de horecamarkt. Smoothies is een milde zuiveldrank, gemaakt van gepureerd fruit en met verse milde yoghurt. De variant smoothies geel is met sinaasappel, mango en banaan en smoothies rood is met aardbei, kers en banaan. Beide dranken zijn verkrijgbaar in PET-flesjes met hersluitbare dop.

Campina Foodservice brengt twee zuivelvarianten smoothies op de horecamarkt. Smoothies is een milde zuiveldrank, gemaakt van gepureerd fruit en met verse milde yoghurt. De variant smoothies geel is met sinaasappel, mango en banaan en smoothies rood is met aardbei, kers en banaan. Beide dranken zijn verkrijgbaar in PET-flesjes met hersluitbare dop.

‘De verwachting is, gebaseerd op ervaringen in het buitenland, dat met name jonge mannen en vrouwen met meer dat gemiddelde aandacht voor gezonde voeding smoothies als eerste gaan kopen. In de Engelstalige landen zijn smoothies een complete hype geworden,’aldus de zuivelfabrikant.

Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 33 68 00 of www.campina.com.

‘De verwachting is, gebaseerd op ervaringen in het buitenland, dat met name jonge mannen en vrouwen met meer dat gemiddelde aandacht voor gezonde voeding smoothies als eerste gaan kopen. In de Engelstalige landen zijn smoothies een complete hype geworden,’aldus de zuivelfabrikant.

Informatie: Campina Foodservice, Best, tel. (0499) 33 68 00 of www.campina.com.

Reageer op dit artikel