nieuws

Zuurdesembrood uit de steenoven

Horeca

Het zuurdesembrood van L’Europe des Pains maakt het brood uniek in Nederland omdat het in een steenoven is gebakken en geen gist bevat. Mede daardoor krijgt het brood een ambachtelijke uitstraling. De diverse vormen en smaken van het zuurdesem brood kent veel variatiemogelijkheden in het (eet)café en restaurant. Zo is er een reeks Buchettes met […]

Het zuurdesembrood van L’Europe des Pains maakt het brood uniek in Nederland omdat het in een steenoven is gebakken en geen gist bevat.
Mede daardoor krijgt het brood een ambachtelijke uitstraling. De diverse vormen en smaken van het zuurdesem brood kent veel variatiemogelijkheden in het (eet)café en restaurant.
Zo is er een reeks Buchettes met mediterrane vulling als vijgen, walnoot en groene olijven. Het brood is altijd vers te serveren want het is voor 80 procent gebakken en moet nog verder afgebakken worden.

Informatie: Desimo, Leeuwarden, tel. (058) 212 73 25.

Reageer op dit artikel