nieuws

Zwierige retrolook

Horeca

Na eerder beroemde designers als Bert Huls en couturier Frans Molenaar in de arm te hebben genomen, komt Borek Outdoor Furniture dit voorjaar met de serie Vermont van architect Erik Groot. Een compleet nieuwe serie terrasmeubelen. Elegante stoelen in organische ronde vormen, uitgevoerd in geborsteld roestvrijstaal en met comfortabele zitkussens. De ronde tafels zijn eveneens voorzien van een rvs frame en hebben een bovenblad van teakhout of van geëtst glas. Een eyecatcher.

Zwierige retrolook

Designer Maarten Olden ontwierp de serie Bergamo voor Borek. Functionaliteit en vormgeving gaan hier hand in hand. De lage ronde fauteuils draaien rond op een trompetvoet en zitten daardoor comfortabel. Zwart sunloom-draad vormt het basismateriaal voor de fauteuils met hun zwierige retrolook. Erbij hoort de lage tafel Como (doorsnede 125 cm), eveneens op trompetvoet. Het geëtste glazen bovenblad is uitgevoerd in de kleuren wit, taupe of zwart. De set ademt een trendy en relaxte sfeer en komt vooral tot z’n recht op een hotelterras, bij een zwembad, in een loungehoek of het luxere strandpaviljoen.

Bij de Bergamo-serie selecteerde Borek parasol Ischia Silver. Deze vrijhangende parasol heeft een ruime diameter van 3,40 meter en is voorzien van een weerbestendig en kleurvast wit doek. De parasol is overigens in elke gewenste kleur te leveren.

Borek, Oisterwijk. Tel. (013) 528 88 66. www.borek.eu.

Reageer op dit artikel