nieuws

Opvallende EK-actie bij Eijsink

Horeca

Eijsink Afrekensystemen komt met een bijzondere actie tijdens het EK-Voetbal. Bij het eerste duel van Oranje op 9 juni biedt het de horecaleverancier klanten tijdens de wedstrijden twee keer 45 minuten lang diverse verrassingsacties met kortingen die kunnen oplopen tot wel 75 procent.

Opvallende EK-actie bij Eijsink

Zaterdag 9 juni speelt Nederland haar eerste toernooiwedstrijd tegen Denemarken. Tijdens de speelhelften van Oranje (twee keer 45 minuten) opent Eijsink de deuren van haar showroom in de vestiging in Henglo.

Tijdens de twee keer 45 minuten gaan onder andere afrekensystemen, kluizen, betaalterminals en loyaliteitssystemen over de toonbank tegen kortingen oplopend tot 75 procent. De Oranjeactie van Eijssink is op 9 juni van 18.00 tot 19.45 uur.

Reageer op dit artikel