nieuws

Schiphol verlengt horecacontract HMSHost tot 2027

Horeca

Amsterdam Airport Schiphol heeft het contract met horecaexploitant HMSHost verlengd tot 2027. Deze verlenging omvat de exploitatie van 75 restaurants en horecapunten op de luchthaven en vertegenwoordigt een contractwaarde van 2 miljard euro.

Schiphol verlengt horecacontract HMSHost tot 2027

HMSHost is sinds 1995 actief op Amsterdam Airport Schiphol en is de grootste leverancier van Food & Beverage diensten op de luchthaven.

‘Wij zijn verheugd met deze nieuwe overeenkomst waaruit het vertrouwen van de luchthaven spreekt dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan de ervaring van de passagier op Amsterdam Airport Schiphol’, aldus Walter Seib, chief executive officer van HMSHost International.

Seib vervolgt: ‘Voor HMSHost is de luchthaven meer dan alleen een groot contract met 75 verkooppunten, het is ook een voorbeeld in de wereld van luchthavencatering. Het continueren van onze samenwerking met Schiphol Group geeft ons de gelegenheid om verder te gaan met het ontwikkelen van unieke restaurants en horecagelegenheden voor iedere passagier’.

Maarten de Groof, Executive Vice President en chief communication officer van Schiphol stelt dat gastvrijheid één van de kernwaarden van Amsterdam Airport Schiphol is. ‘We hebben de ambitie om Europe’s Preferred Airport te zijn en te blijven en verwachten van onze business partners een hoog kwaliteitsniveau. HMSHost heeft bewezen passagiers en bezoekers van de luchthaven, met een breed palet van horecafaciliteiten, op een bijzondere wijze te bedienen. Wij kijken er naar uit de vruchtbare samenwerking met HMSHost voort te zetten’, aldus De Groof.

Reageer op dit artikel