Duizend gram kaviaar voor Jonnie Boer

Duizend gram kaviaar voor Jonnie Boer

De Persian Beluga Trophy is tijdens Wine Professional gewonnen door Jonnie Boer. De chef-kok van restaurant De Librije in Zwolle maakte de beste kaviaaramuse. Naast de trofee ontving Boer 1000 gram kaviaar van leverancier House of Kaviar & Fine Food.

‘Boer kreeg een staande ovatie’, meldde initiatiefnemer Ashkan Mossafaian van de Persian Beluga Trophy. ‘Zo bijzonder was zijn kaviaaramuse. Hij koos voor gerookte mergpijp met rode bietjes en jenever, waarbij de kaviaar niet naar de achtergrond werd gedrongen.’
Ruim 25 chef-koks van toprestaurants in ons land deden mee aan de kaviaarwedstrijd. De pot kaviaar die Boer won heeft een waarde van € 2.300,-.

‘Boer kreeg een staande ovatie’, meldde initiatiefnemer Ashkan Mossafaian van de Persian Beluga Trophy. ‘Zo bijzonder was zijn kaviaaramuse. Hij koos voor gerookte mergpijp met rode bietjes en jenever, waarbij de kaviaar niet naar de achtergrond werd gedrongen.’
Ruim 25 chef-koks van toprestaurants in ons land deden mee aan de kaviaarwedstrijd. De pot kaviaar die Boer won heeft een waarde van € 2.300,-.