Grevinga Groupe neemt twee horecazaken over

Grevinga Groupe neemt twee horecazaken over

De Grevinga Groupe Gastronomique BV neemt twee horecabedrijven over. Per 1 april behoort De Roode Leeuw in Deurne tot de groep, twee weken later gevolgd door La Cabana in Maastricht.

De acquisities worden gemeld door directeur Richard Grevinga van de Gevinga Groupe Gastronomique bv uit Helmond.

In Deurne wordt de exploitatie van brasserie de Roode Leeuw overgenomen. Deze zaak wordt omgeturnd tot een nieuw concept onder de naam ‘Steaks & zo / Zus & zo’. Steaks & zo is een vleesconcept Zus & zo is een nachtcaféconcept voor in de weekenden.

In Maastricht neemt Grevinga hotel-restaurant La Cabana aan het Vrijthof over. Dit tien kamers tellende hotel met brasserie wordt met behulp van Nijboer Interieur en Design omgebouwd tot een nieuw concept. Deze exploitatie is ‘powered by Grolsch’, laat Richard Grevinga weten.

Eerder maakte Richard Grevinga bekend restaurant Raethuys in Sint Maartensdijk op Tholen te openen begin april. Het Raedthuys vestigt zich in het voormalige gemeentehuis van de gemeente Tholen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.