Leer in de buitenlucht

Leer in de buitenlucht

De trend om het interieur door te trekken naar het terras zet door. Hierdoor worden terrassen stijlvoller, zegt Michel Deneef van Vervoort Meubelen. Helemaal nieuw is de introductie van leer op het terras. 'Extreem leer' dat speciaal ontwikkeld is voor buitengebruik en voor toepassing in de horeca.

Deneef: ‘Liet je het tot voor kort wel uit je hoofd om een leren fauteuil op het terras of bij een zwembad neer te zetten, nu is er leer dat vochtbestendig is, ongevoelig voor uv-licht of chloor. Maar ook ijzersterk, natuurlijk en elegant. Leer zoals leer bedoeld is. Deze eigenschappen bieden nieuwe mogelijkheden. Wat te denken van leren banken en stoelen op een terras. Of bij wellnesscentra, in theaters of stadions. Binnen of buiten.’

Tijdens de open dagen van Vervoort op 9, 10 en 11 maart staat de collectie onder de naam X-treme Outdoor volop in the picture.

Horecabedrijven met strakke interieurs kunnen zich voortaan ook onderscheiden op het terras. Vervoort introduceert de moderne lijnen Kuan en Jing. Het resultaat is een terras met een design uitstraling, met behoud van warmte en gezelligheid. Dit is te danken aan de strakke donkerbruine weaving van het meubilair, dat gemaakt is van dun en plat kunststof vlechtwerk. Sierlijk en elegant is de uitstraling.

Vervoort, Goirle. Tel. (013) 534 00 34. www.vervoort.nl.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.