Mini specialiteiten van 40 gram

De mini kip cordon bleu en mini kalkoen rolladeschijf van Friki zijn nieuwe mini specialiteiten van 40 gram, speciaal ontwikkeld door Plusfood voor professionele keukens. De mini kip cordon bleu heeft een krokante panade en mals kippenvlees met kalkoenham en smeltkaas. De mini kalkoen rolladeschijf bestaat uit mals kalkoenvlees met rolladekruiden. Beide mini's zijn naar

De mini kip cordon bleu en mini kalkoen rolladeschijf van Friki zijn nieuwe mini specialiteiten van 40 gram, speciaal ontwikkeld door Plusfood voor professionele keukens. De mini kip cordon bleu heeft een krokante panade en mals kippenvlees met kalkoenham en smeltkaas. De mini kalkoen rolladeschijf bestaat uit mals kalkoenvlees met rolladekruiden.

Beide mini’s zijn naar keuze te serveren in het (eet)café en restaurant en zijn ook goed te combineren in één menu. De mini’s zijn gegaard en daardoor snel te bereiden in de koekenpan of oven. Ook zijn ze geschikt voor regenereren. In een doos zitten twee keer 2,5 kilo losgevroren mini’s.
Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00 of www.plusfood.nl.