nieuws

Negentien restaurant ‘maken’ Tilburg Culinair 2003

Horeca

Negentien restaurants nemen deel aan Tilburg Culinair 2003. De deelnemende restaurants aan dit jaarlijkse evenement presenteren zich door middel van een proeverij, bestaande uit een de specialiteit van het huis tot aan de meest culinaire fantasieën.

Tilburg Culinair vindt op het Willemsplein plaats van vrijdag 26 september tot en met zondag 28 september. De organisatie verwacht ruim 10.000 bezoekers. Op de eerste dag van het evenement vindt de amateurkookwedstrijd ‘Ut gouwe Penneke’ plaats.

De deelnemende restaurants zijn:
Hotel restaurant ‘De Postele Hoeve’
Mercure Hotel Tilburg
Sprakeloos
Bistro De Tafelaer
Hotel Brasserij Grand Central
Resturant De Hovel
Het Geheim van de Smit
Restaurant Auberge du Bonheur
Restaurant en Eetcafé Schouwburg Tilburg
Chinees restaurant Jade/Japans restaurant Shogun
Villa Majesteit
Restaurant Boerke Mutsaers
Restaurant L’Olivo
Restaurant L’Orangerie sur la Butte
Restaurant ‘Vissers’ geheim
Het Huys van Voskens
Restaurant Prise d’eau
Restaurant Riddershoeve
Hofstede de Blaak

Tilburg Culinair vindt op het Willemsplein plaats van vrijdag 26 september tot en met zondag 28 september. De organisatie verwacht ruim 10.000 bezoekers. Op de eerste dag van het evenement vindt de amateurkookwedstrijd ‘Ut gouwe Penneke’ plaats.

De deelnemende restaurants zijn:
Hotel restaurant ‘De Postele Hoeve’
Mercure Hotel Tilburg
Sprakeloos
Bistro De Tafelaer
Hotel Brasserij Grand Central
Resturant De Hovel
Het Geheim van de Smit
Restaurant Auberge du Bonheur
Restaurant en Eetcafé Schouwburg Tilburg
Chinees restaurant Jade/Japans restaurant Shogun
Villa Majesteit
Restaurant Boerke Mutsaers
Restaurant L’Olivo
Restaurant L’Orangerie sur la Butte
Restaurant ‘Vissers’ geheim
Het Huys van Voskens
Restaurant Prise d’eau
Restaurant Riddershoeve
Hofstede de Blaak

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels