Onderscheidingen SVH Meesterkok vernieuwd

Onderscheidingen SVH Meesterkok vernieuwd

Op dinsdag 1 juni zijn de nieuwe versierselen van SVH Meesterkok tijdens het culinaire evenement Salon van de Smaak op Landgoed Wolfslaar in Breda uitgereikt. Robert Kranenborg, de nieuwe gildemeester van het Koksgilde Nederland, nam het eerste lint in ontvangst uit handen van SVH Meesterkok Luuc Koldenhof, manager Branche Service van het Horeca Branche Instituut. De huidige linten waren gezien de variatie in stijl en kleur toe aan revisie.

Alle aanwezige meesterkoks ontvingen na afloop van het evenement hun nieuwe versierselen. Koldenhof nam daarbij zelf als SVH Meesterkok ook het nieuwe lint in ontvangst. Gekozen is voor een uniforme kleurstelling en een eenduidige stijl voor alle meestertitels.'

Naast het nieuwe ontwerp van de meesterversierselen zijn de titels SVH Wijnmeester en SVH Meestergastheer samengegaan in de titel SVH Meestergastronoom, met specialisaties in wijn of gastheerschap.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.