Portie Oosters

Portie Oosters

The Oriental Kitchen in a cup. Dit concept van De Indische, één van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award, bestaat uit kant-en-klare Oosterse gerechten die geportioneerd in componenten worden geleverd.Zes producten zijn er. Gekookte witte pandanrijst, een mix van verschillende groenten, en vier vleesvarianten in een saus; te weten stukjes varkensvlees in een zoetje

The Oriental Kitchen in a cup. Dit concept van De Indische, één van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award, bestaat uit kant-en-klare Oosterse gerechten die geportioneerd in componenten worden geleverd.Zes producten zijn er. Gekookte witte pandanrijst, een mix van verschillende groenten, en vier vleesvarianten in een saus; te weten stukjes varkensvlees in een zoetje ketjapsaus, stukjes kipfilet in een oriëntaalse pindasaus, kipfilet in een pittige sambalsaus en gestoofd rundvlees in een kokossaus.

De Indische brengt oriëntaalse gerechten binnen handbereik van bedrijven die geen kennis in huis hebben over de oosterse keuken. Ze zijn eenvoudig en snel te bereiden en hebben de uitstraling van vers. De houdbaarheid is minimaal drie weken. Elke portieverpakking is per twaalf stuks verpakt in een doos. Het bedrijf levert ook de bijbehorende menukaarten.Voor informatie: De Indische, Nieuw-Vennep. Tel. (0252) 62 11 88.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.