nieuws

Praxis begint verkoop van rollators

Horeca

AMSTERDAM – De keten van bouwmarkten Praxis heeft het assortiment uitgebreid met medische hulpstukken. Het betreft daarbij onder meer rolstoelen en inklapbare rollators.

Praxis begint verkoop van rollators

Dat meldt De Telegraaf vanmorgen. Volgens de bouwmarkt sluit dit assortiment goed aan bij de andere producten die worden verkocht. De markt voor medische hulpmiddelen gaat naar verwachting door de toenemende vergrijzing de komende jaren exploderen.

De assortimentsuitbreiding valt niet in alle kringen goed. De Chronisch Zieken en Gehandicapten Raad is kritisch over het aanbod van Praxis. ‘Een rolstoel is een maatwerkartikel. Als hij meteen past, dan is het prima, maar dat is meestal niet zo. Bovendien: hoe zit het met onderhoud?’, vraagt een woordvoerder zich af.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels