De horeca komt vooral aan haar trekken op maandag 22 september. Dan is er de kookwedstrijd om de Gouden Terrine 2003 met als thema kalfsvlees, georganiseerd door VEN Versmarkt. De gerechten worden beoordeeld door topkoks als Wulf Engel en Imko Binnerts. De wedstrijd is bedoeld voor amateurs en professionals, individueel of in teamverband. Aanmelden is nog mogelijk tot 8 september. Ook is er een presentatie van wijnen uit Uruquay, Australië, Portugal en Argentinië. Op beide dagen organiseert de Nederlandse Bartenders Club de Nationale Cocktail en Longdrink Competitie 2003.
De eerste editie van Proeven Beurs van Berlage trok vorig jaar 1200 bezoekers. De verwachtingen zijn nu hoger. De verspreiding van kaarten door Gall& Gall-zaken en het wijntijdschrift Perswijn moet het dubbele aantal bezoekers opleveren. Zo’n 60 standhouders zijn er; leveranciers van wijn, gedistilleerd, food en non-food.Kaarten (€25,-, maar €32,- inclusief wijn-spijsworkshop) zijn o.a. te bestellen via www.wijnpers.nl.
De horeca komt vooral aan haar trekken op maandag 22 september. Dan is er de kookwedstrijd om de Gouden Terrine 2003 met als thema kalfsvlees, georganiseerd door VEN Versmarkt. De gerechten worden beoordeeld door topkoks als Wulf Engel en Imko Binnerts. De wedstrijd is bedoeld voor amateurs en professionals, individueel of in teamverband. Aanmelden is nog mogelijk tot 8 september. Ook is er een presentatie van wijnen uit Uruquay, Australië, Portugal en Argentinië. Op beide dagen organiseert de Nederlandse Bartenders Club de Nationale Cocktail en Longdrink Competitie 2003.
De eerste editie van Proeven Beurs van Berlage trok vorig jaar 1200 bezoekers. De verwachtingen zijn nu hoger. De verspreiding van kaarten door Gall& Gall-zaken en het wijntijdschrift Perswijn moet het dubbele aantal bezoekers opleveren. Zo’n 60 standhouders zijn er; leveranciers van wijn, gedistilleerd, food en non-food.Kaarten (€25,-, maar €32,- inclusief wijn-spijsworkshop) zijn o.a. te bestellen via www.wijnpers.nl.