Topkoks koken voor goed doel

Topkoks koken voor goed doel

Robert Kranenborg, Erik van Loo, Mark van Gullick en Marcel van der Kleijn hebben hun culinaire steentje bijgedragen voor het goede doel. De topkoks kookten bij een gala een enorm bedrag bij elkaar voor de Stichting Pallieter, een organisatie die zich inzet voor ongeneeslijk zieke kinderen.

Tijdens het Charity Gala in Distilleerderij Nolet in Schiedam kookten de koks 100.000 euro bij elkaar. De kooktoppers zorgden voor een culinaire avond voor ruim tweehonderd gasten. Maitre de Restaurant Eduard van der Toolen van Huis ter Duin en Pieter de Ronde stonden garant voor de organisatie voor en achter de schermen. Barsupport zorgde voor de cocktails.

Bij het evenement waren ook studenten betrokken. Maar liefst honderd studenten van ROC Zadkine hielpen tijdens de opbouw, in de keuken en in de bediening. Ze werden hierbij ondersteund door tien medewerkers van Holland Casino. Met de opbrengst van de avond wordt het dak van het kinderhospice Pallieterhof bekostigd.