nieuws

Van Dijk naar Belvoir Nijmegen

Horeca

Inge van Dijk is de nieuwe salesmanager van Hotel Belvoir in Nijmegen en Hotel Erica in Berg Dal, beiden onderdeel van Amrâth Hotels & Restaurant. Van Dijk is afkomstig van Grand Hotel Karel V in Utrecht.

Van Dijk naar Belvoir Nijmegen

Dat maakt Amrâth bekend. De 24-jarige Van Dijk is per half december begonnen bij Amrâth. De in Amersfoort geboren Van Dijk werkte in diverse functie in de hotelbranche, voordat ze haar HBO-diploma behaalde aan de Hogeschool Inholland in Diemen.

Amrâth Hotels & Restaurants bestaat uit twaalf viersterrenhotels en een driesterrenhotel. In 2006 worden het Frans Hals Hotel in Haarlem en in 2007 het Amrâth Grandhotel Amsterdam geopend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels