nieuws

Pier Scheveningen gaat failliet

Horeca

Piet Vastgoed BV, de eigenaar van de Pier in Scheveningen, gaat zo goed als zeker failliet. Dat meldt De Telegraaf. Restaurantpersoneel van Van der Valk zou zijn ingelicht over het naderende faillissement.

Pier Scheveningen gaat failliet

Vlak voor de jaarwisseling haakte de laatste overnamekandidaat af, zo laat Rob van der Valk namens Pier Vastgoed BV weten in de ochtendkrant. Het faillissement moet nog door de rechter worden bekrachtigd.

Groot probleem zijn investeringen in onderhoud en veiligheid van de pier. De gemeente Den Haag houdt binnenkort een spoedberaad over de situatie van het illustere bouwwerk. Op korte termijn moet er onderhoud plaatsvinden aan de pijlers. De kosten hiervoor wil de gemeente Den Haag neerleggen bij horecafamilie Van der Valk.

Reageer op dit artikel