nieuws

Seats2meet.com-vestiging in Japan

Horeca

Seats2meet.com opent binnenkort een vestiging in Japan. In de Japanse hoofdstad Tokyo gaat op 19 februari het concept ‘League, a Seats2meet.com location’ open.

Seats2meet.com-vestiging in Japan

Dat laat topman Ronald van den Hoff van het innovatieve vergader- en ontmoetingsconcept Seats2meet.com weten. Van den Hoff meldt dat het de bedoeling is dat er dit jaar drie zaken open gaan in Japan en volgend jaar tien.

De Japanse vestiging wordt opgestart en ingericht door UDS. UDS is een Japanse organisatie die oude gebouwen koopt en opknapt tot locaties die een vernieuwend concept bevatten. Dit bedrijf is ook actief in onder andere China.

De vestiging in Tokio gaat League Ginza heten, genaamd na een van de hipste businesswijken van Japan. In het gebouw worden twee verdiepingen klaargestoomd voor het Seats2meet.com-concept. De opening in Japan bestaat uit twee fasen; eerst bij de Nederlandse Ambassade en daarna in het pand zelf.

Seats2meet.com is inmiddels ook actief in Caïro. In eigen land is Seatsmeet.com de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Afgelopen jaar opende Seats2meet.com ook een vestiging in de Egyptische hoofdstad Caïro.

Reageer op dit artikel