nieuws

Mobiele Horecatraining op 17 en 18 april

Horeca

Misset Horeca houdt in samenwerking met Lenting en Partners weer de Mobiele Horecatraining. De inspirerende jaarlijkse bustoer langs tal van horecabedrijven vindt dit jaar plaats op 17 en 18 april. Horecaondernemers of bedrijfsleiders met eindverantwoordelijkheid die mee willen, kunnen zich nog opgeven.

Mobiele Horecatraining op 17 en 18 april

Het thema van 2013 is ‘Horeca midden in de samenleving’. In twee dagen tijd worden een tiental horecaondernemingen in het midden van het land bezocht. Deelnemers mogen achter de schermen kijken van de te bezoeken bedrijven en krijgen exclusieve informatie van de ondernemer.

Daarnaast is er in de bus ruimte om onder leiding van de ervaren trainer en adviseur Ton Lenting te discussiëren met collega-ondernemers. Ook is er volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over actualiteiten en eigen ervaringen.

De Mobiele Horecatraining wordt gezien als inspirerende tweedaagse cursus met bezoeken aan eigentijdse bedrijven, bijzondere concepten, unieke visies en gedreven ondernemers. Dit jaar wordt onder andere een bezoek gebracht aan Slangeveght in Breukelen, aan de bekende leverancier De Lindenhoff in Baambrugge en Grandcafé De Lindenhof in Soest, bekend van de rubriek De Balans in Misset Horeca.

In Arnhem worden meerdere zaken uit de Café Top 100 bezocht en staat er een bezoek aan restaurant Campman in Renkum op het programma. Dit bedrijf brandde twee jaar geleden tot de grond toe af.

Horecaondernemers die mee willen of aanvullende informatie wensen, kunnen contact opnemen met Lenting en Partners in Ubbergen of zich direct inschrijven via dit formulier.


Bekijk hier de foto’s van vorig jaar.

Reageer op dit artikel