nieuws

NOC*NSF houdt goede hoop op Heineken House

Horeca

NOC*NSF heeft goede hoop dat er komend jaar bij de Olympische Spelen in Sotsji opnieuw een Holland Heineken House komt. De gesprekken met de Russische organisatoren verlopen voorlopig moeizaam. ‘Ze willen ons er graag bij hebben. Olympische Spelen zonder een Heineken House kan ik me niet voorstellen’, aldus Gerard Dielessen, algemeen directeur van NOC*NSF.

NOC*NSF houdt goede hoop op Heineken House

De sportkoepel en het biermerk zijn al lange tijd aan het praten met de Russen. Algemeen directeur Gerard Dielessen van NOC*NSF: ‘Veel draait om geld. Heineken en NOC*NSF hebben geen zin om een idioot hoge prijs te betalen. Maar het hoort ook een beetje bij het spel. Inmiddels is er al wat beweging wat de prijzen betreft.’

NOC*NSF heeft drie locaties op het oog. Eén op het Olympisch park en twee plekken daarbuiten. ‘Op het park zou het makkelijkst zijn. Dan is het qua regelgeving direct voor elkaar’, weet Dielessen. ‘Buiten het park krijgen we te maken met de autoriteiten en hun regels.’

Moshik Roth
Vorig jaar kookte tweesterrenchef Moshik Roth in het vipgedeelte van het Holland Heineken House in Londen. In samenwerking met cateraar Albron werden in Engeland ruim 1500 couverts geserveerd. Roth was de eerste door Michelin bekroonde chef-kok ooit die actief was in het atletendorp.

Na afloop van het evenement, dat was in augustus 2012, lieten de partijen al weten dat er de intentie was om ook in 2014 met elkaar in zee te gaan.

Bron: ANP

Reageer op dit artikel