nieuws

Wedstrijd Mooiste Toilet van Nederland gestart

Horeca

De inschrijving voor de wedstrijd om ‘Het Mooiste Toilet van Nederland’ is weer gestart. In de loop van deze maand wordt bekend wie Villa Ruimzicht in Doetinchem en restaurant Fred* in Rotterdam gaat vergezellen in het rijtje van winnaars.

Wedstrijd Mooiste Toilet van Nederland gestart

De wedstrijd om ‘Het Mooiste Toilet van Nederland’ is een initiatief van 123toilet.nl en bedoeld om ‘fantastisch mooie toiletten’ onder de aandacht te brengen. ‘Voor welk toilet maak je een ommetje’, aldus de organisator.

Villa Ruimzicht en Fred

Eerdere winnaars waren Villa Ruimzicht in Doetinchem (2009) en het met één Michelinster bekroonde restaurant Fred in Rotterdam (2010). Bedrijven kunnen zich gratis inschrijven via 123toilet.nl/mooiste-toilet.

Medio maart wordt de winnaar bekendgemaakt. Deze wordt gekozen voor een professionele jury.

Reageer op dit artikel