nieuws

Horecaondernemer maakt bedankboek voor Beatrix

Horeca

Jacqueline Zomers van Hotel & Restaurant Lubbelinkhof in het Drentse Odoorn is een bijzonder initiatief gestart voor Koningin Beatrix. Samen met een lokale kunstenaar heeft ze een bedankboek gemaakt, waarin inwoners van Odoorn hun toekomstdromen kunnen opschrijven.

Horecaondernemer maakt bedankboek voor Beatrix

Aanleiding voor het initiatief is een ontmoeting tussen Zomers en Beatrix vijf jaar geleden, schrijft RTVDrenthe.nl. Nu Beatrix afstand doet van de troon is het volgens Zomers een mooi moment om de vorstin te bedanken met een boek vol herinneringen.

Kinderen, ouders en grootouders kunnen in de basisschool in Odoorn terecht om iets in het boek te schrijven. De burgemeester van de gemeente Borger-Odoorn waar het Drentse dorp onder valt heeft als eerste in het boek geschreven.

Reageer op dit artikel