nieuws

Misset Horeca Top 100 Innovation Award voor Vermaat Groep

Horeca

De Misset Horeca Top 100 Innovation Award 2013 gaat naar de Vermaat Groep. Vermaat krijgt de onderscheiding vanwege de bijzondere manier waarop het bedrijf de eigen mensen traint.

Misset Horeca Top 100 Innovation Award voor Vermaat Groep

De Vermaat Groep is een van de snelste groeiers van de afgelopen jaren in de Misset Horeca Top 100. Om de bijzondere bedrijfscultuur ondanks die snelle groei te waarborgen, startte Vermaat een jaar geleden de Vermaat Academy. ‘Onze cultuur is het overtreffen van de verwachting van de gast. Die cultuur moeten we vasthouden,’ aldus directeur Paul Vermaat.

Het eigen management development programma dat Vermaat vorig jaar startte,  moet ervoor zorgen dat driekwart van het management uit eigen gelederen komt. Paul Vermaat: ‘Groei is leuk, maar je moet wel goede medewerkers aan je binden. Het bedrijf maak ik niet zelf.’ De eerste Vermaat Academy-klas van 16 cursisten studeerde dit jaar af.

Reageer op dit artikel