nieuws

Sommatie Caesar Salad van de kaart is 1 aprilgrap

Horeca

De sommatie om de Caesar Salad van de kaart te halen blijkt een 1 aprilgrap te zijn. Cardini’s meldde een maand geleden dat vanaf begin april de wereldberoemde salade niet meer gevoerd mag worden op menukaarten.

Sommatie Caesar Salad van de kaart is 1 aprilgrap

De erven van Caesar Cardini, grondlegger en houder van de merk- en auteursrechten van de dressing voor Caesar Salad, eisten vorige maand in een sommatiebrief aan de horeca de authentieke naam van de Caesar Salad terug.

Dinsdag maakte Cardini’s bekend dat het om een 1-aprilgrap ging. Diverse media, waaronder Culy.nl en Editie NL trapten in de grap. Journalisten van NRC Handelsblad, Parool en Trouw besloten na hoor en wederhoor niet over te gaan tot publicatie.

Reageer op dit artikel