nieuws

Inbraak in hotel van topkok Toine Smulders

Horeca

SVH Meesterkok Toine Smulders is slachtoffer geworden van een brutale inbraak. Inbrekers namen twee kluizen mee uit hotel Eten en Slapen bij Toine in Tolkamer op steenworp afstand van toprestaurant Vila Copera.

Inbraak in hotel van topkok Toine Smulders

In de nacht van zondag op maandagochtend namen inbrekers volgens de politie twee kluizen mee uit het hotel. Over de waarde van de buit doet de politie geen mededelingen. De inbrekers kwamen binnen door een raam te forceren.

Op Twitter laat Smulders weten dat de kluizen zijn teruggevonden. Hij voegt er aan toe: ‘Lekker zo’n inbraak in je hotel. Staan we voor Jan Doedel te werken’. Ook laat Smulders weten dat hij niet verzekerd is voor het verdwijnen van contant geld in de zaak, speelautomateren, kassa en kluis.

Mogelijk zijn de inbrekers vastgelegd op camerabeelden. Smulders liet recent beveiligingscamera’s aanbrengen bij zijn hotel.

Reageer op dit artikel