nieuws

Misset Horeca-lezers gratis naar Beleef Smaak

Horeca

Lezers van Misset Horeca kunnen gratis naar de Beleef Smaak. De vakbeurs wordt gehouden van 27 tot en met 29 mei in Expo Houten.

Misset Horeca-lezers gratis naar Beleef Smaak

De gratis toegang geldt wanneer lezers van het vakblad of de site van Misset Horeca de code BELEEF13MH invullen in een speciaal aanmeldformulier. Het aanmeldformulier is te vinden door hier te klikken.

Beleef Smaak is een samenvoeging van het bekende Beleef Koffie | Beleef Thee, aangevuld met Village Gastronomique en The House of Spirits. Daarnaast is Beleef Smaak het podium voor de wedstrijden Dutch Pastry Award 2013 en Dutch Tea Championship 2013.

Verder zijn er sprekers en presentaties. Zo treden onder andere koffiekenner Jeroen Veldkamp op en vertelt social media-expert Kim van Velzen over het onderwerp storytelling. Daarnaast geeft Anil Rohira een gastdemonstratie tijdens de Dutch Pastry Awards 2013.

Reageer op dit artikel