nieuws

Parcours Lenting Loopt bekend

Horeca

De organisatie van netwerkevenement Lenting Loopt, een hardloopevenement voor horecaondernemers, heeft het parcours bekendgemaakt. De wedstrijd op 28 mei start op de Waalkade in Nijmegen en gaat grotendeels door natuurgebied Ooijpolder.

Parcours Lenting Loopt bekend

Het netwerkevenement begint om 13.00 uur en duurt tot 18.00 uur. De start van Lenting Loopt vindt plaats op de Waalkade in Nijmegen. Vervolgens wordt er gerend door de Ooijpolder. Deelnemers kunnen kiezen uit 6 of 11 kilometer.

Bijna honderd horecaprofessionals hebben zich tot dusver aangemeld. ‘De deelnemers zijn afkomstig van Zeeland tot Maastricht. Iedereen loopt met een chip in het startnummer, die de officiële tijd registreert’, aldus organisator Ton Lenting.  ‘Na het lopen is er tijd voor een drankje en als afsluiting is er een pastaparty’.

Meerdere verslaggevers van Misset Horeca hebben zich ingeschreven voor de hardloopwedstrijd. Horecaprofessionals die nog willen deelnemen, kunnen zich aanmelden via www.lentingloopt.nl.

Reageer op dit artikel